Citroen akcijske pogodnosti

Emil Frey Auto Centar pripremio je posebnu akcijsku ponudu na modele:
Citroën C1, C3, C3 Aircross, Berlingo i C4 Spacetourer.
Ostvarite posebne pogodnosti!

Vozila su odmah spremna za isporuku !
Akcija traje do isteka zaliha.

Akcijska ponuda vozila

CITROËN C1

Citroen C1

Feel – 79.900 KN s PDV-om

Citroën C1 optimističan je odgovor na potrebe urbane mobilnosti. Dolazi u inačici s 5 vrata te postoji i u izvedbi s krovnim otvorom Airscape.

Vizualni kontinuitet između vjetrobranskog stakla i bočnih prozora, koji je, ovisno o izvedbi, postignut kromiranim prozorskim profilima, ističe izražajni stil gradskog automobila.

PREDNOSTI:

  • Snažna osobnost, optimističan dizajn i energična silueta
  • Dvobojne kombinacije
  • Inačica s krovnim otvorom: Citroën C1 Airscape
  • Kompaktnost, okretnost, ergonomija i udobnost
  • Korisne tehnologije: kamera za vožnju unatrag, pristup i pokretanje vozila bez ključa
  • Automobil povezan s internetom: 7″ tablet osjetljiv na dodir, tehnologija Mirror Screen
  • Umjereni troškovi uporabe: od 3,8 l / 100 km (88g CO2/km)

Sa svojih 8 boja karoserije, Citroën C1 privlači pozornost, a jasnu pripadnost obitelji novih automobila CITROËN istodobno izražava svojim dnevnim LED svjetlima.
Privlačna uspravna dnevna LED svjetla ističu njegov razigran pogled te čine jedinstven svjetlosni “potpis”. To nedvojbeno ističe tehnološku prirodu Citroën C1.

Saznajte više

CITROËN C3

image2

Feel – 95.900 KN s PDV-om
Shine – 105.900 KN s PDV-om

Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, svojim izražajnim bojama donosi svježinu i optimizam, a ističe se jedinstvenim dizajnom. Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije, a do kraja travnja dolazi s posebnim ponudama uz Citroën Financiranja i atraktivnom cijenom. Unutrašnjost se odlikuje dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. U ponudi je s cijenom već od 89.900 kn za izvedbu Citroën C3 Live PureTech 82 S&S BVM.

Kupci fizičke i pravne osobe imaju mogućnost kupiti Citroën C3 po modelu 1/3 – 1/3 – 1/3 uz 0 % kamate putem financijskog leasinga na 24 mjeseca uz Citroën financiranje. Istovremeno, kupci na poklon dobivaju policu obveznog i kasko osiguranja za prvu godinu financiranja.

Saznajte više

CITROËN C3 Aircross

image2

Feel – 125.900 KN s PDV-om
Shine – 132.900 KN s PDV-om

Inspiriran konceptom C-Aircross lansiran početkom 2017, Novi Citroën C3 AIRCROSS nastavlja SUV ofanzivu marke i prirodno nameće svoju razliku: jedinstveni stil koji kombinira robusnost i jedinstvenost, u skladu sa DNK marke CITROËN i temelja SUV svijeta. Otkrijte ga u videu.

SUV NOVE GENERACIJE
Citroën C3 AIRCROSS ističe svoju razliku u svijetu SUV-a zahvaljujući
snazi, jedinstvenosti i svježini.

Njegov stil kombinira robusnost i zaštitu zahvaljujući visoko pozicioniranim poklopcu motora kojeg naglašavaju kromirani chevroni i LED svjetlosni potpis.

8 boja karoserije, 3 boja krova i 4 Paketa boja: možete odabrati svoj novi SUV Citroën C3 AIRCROSS po želji.
Ništa nije prepušteno slučaju, personalizacija je osmišljena u najsitnijim detaljima: prozori u 3. redu s efektom žaluzine, krovni nosači u boji retrovizora, ukrasni umetci za prednja svjetla i za središnji dio kotača. Personalizirati se može i unutrašnjost, sa 5 različitih ambijenta po izboru.

Ambijenti u seriji, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral i Hype Colorado su nadahnuti svijetom mode i namještaja.
Na taj način, po želji, možete odabrati klasične boje ili ublažavati kontraste.

Također, možete odabrati između nekoliko stila kotača: od dizajniranih ukrasnih poklopca kotača 16” ili naplatke od lagane legure 16” ili 17” u sjajnoj boji.

Saznajte više

CITROËN C4 Cactus

image2

Shine – 121.900 KN s PDV-om

Novi Citroën C4 Cactus nadahnjuje vas svojim novim prednjim svjetlosnim potpisom. Tanka i sofisticirana LED svjetla za dnevnu vožnju, profinjen dizajn prednjih svjetala upotpunjen sjajnim crnim umetcima i detaljima u boji* oko svjetala za maglu karakteriziraju njegovo upadljivo i svježe lice. Kromirani obrub proteže se oko dnevnih svjetala, dok bočni usisnici za zrak i prednja maska s kromiranim obrubom doprinose pravom osjećaju dinamike. Stražnji dio potvrđuje svoj svestrani kakakter zajedno s fantastičnim, redizajniranim LED svjetlosnim potpisom s 3D efektom…

Podižući personalizaciju na sasvim novu razinu, dostupno je četiri Paketa boja*, što vam omogućuje da dodate pojedinačne dijelove obruba prednjih svjetala za maglu i Airbump® obloga. Izaberite od Glossy Black, Anodised deep red, Anodised white i Silver Chrome. Na raspolaganju su minimalno 31 kombinacije eksterijera za istraživanje. Devet boja karoserije i širok izbor naplataka omogućuje vam da vaš novi C4 CACTUS oslikava upravo vaš stil.

Progresivni hidraulički graničnik® je nalik mnogim inovativnim Citroënovim rješenjima, lijep i jednostavan. Za razliku od običnog sustava ovjesa koji koristi amortizer, oprugu i mehanički graničnik, Citroënovo rješenje dodaje dva hidraulična graničnika za glatko upravljanje kompresijom i povratom. To usporava velike ili nagle pokrete ovjesa i klizi preko manjih prometnih nesavršenosti, pružajući ravnotežu i neusporedivu udobnost vožnje.

Saznajte više

CITROËN Berlingo

Citroen Berlingo

M LIVE – 141.000 KN s PDV-om
Utemeljitelj segmenta vozila za slobodno vrijeme 1996. godine, Citroën predstavlja svoj Novi Berlingo koji zadržava sve adute prethodnih generacija uz više suvremenosti. Novi Citroën Berlingo nudi inovativan i odvažan odgovor u pogledu dizajna, modularnosti i praktičnosti.

Prostran, udoban s mogućnošću personalizacije, Novi Citroën Berlingo se ističe brojnim adutima poput: oslobođenog prostora za još veći obujam, izvanredne modularnosti s 3 stražnja preklopiva i individualna sjedala, brojnim pretincima uz višenamjenski Modutop® krov najnovije generacije te ponudom unutrašnjosti.
Snažan i odvažan karakter, dinamična silueta, dizajnirani Airbump® i umetci u boji: Novi Citroën Berlingo je ikona među vozilima za slobodno vrijeme.
Novi Citroën Berlingo ima robusnu i inovativnu morfologiju. Suvremen i zaigran, nudi 2 duljine: standardnu M s 4,40 m duljine, te nova XL izvedba s duljinom do 4,75 m.
2 siluete M i XL mogu prevoziti 5 ili 7 putnika.
Sprijeda se Novi Citroën Berlingo ističe: višim i kraćim poklopcem motora, prednjim krajem u skladu s identitetom marke Citroën sa dvostrukim svjetlosnim potpisom i pomaknutim vjetrobranskim staklom koji nudi više prostora i svjetlosti.

Saznajte više

CITROËN C4 Spacetourer

Citroen Berlingo

Feel – 168.900 KN s PDV-om
Kako uskladiti obitelj i užitak? Ovu je jednadžbu riješio Citroën C4 Spacetourer! Modernizirana i dinamičnija, ova nova verzija modela C4 Spacetourer temelji se na jedinstvenim i lako prepoznatljivim dizajnom prethodne generacije.

Uz C4 Spacetourer, marka CITROËN potvrđuje svoju vjerodostojnost te svoje znanje i umijeće u pogledu udobnosti. Poziva na putovanje, s obitelji ili bez, i jedinstveno iskustvo vožnje koje pruža njegovo ponašanje na cesti, ali i bogata oprema.

U modelu Citroën C4 Spacetourer, svi putnici putuju prvom klasom. Sa Paketom Lounge, sve je predviđeno za potpunu udobnost:

prednja sjedala s funkcijom masaže
“Relax” sjedalo suvozača koji omogućuje da se ispruže noge
“Relax” nasloni za glavu sprijeda i straga

Citroën C4 Spacetourer potpuno se uklapa u program CITROËN ADVANCED COMFORT®. Svjetlost, modularnost, paket Lounge, konektivnost i jedinstvena udobnost ovjesa: obje izvedbe monovolumena C4 Spacetourer dizajnirane su za ugodnost i udobnost tijekom vaših putovanja. Sjednite za upravljač i osjetite učinak CITROËN ADVANCED COMFORT®!

Saznajte više

Cijena uključuje PPMV. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.
*Slike vozila su simbolične.