NOVOSTI I AKCIJE

7 dana testne vožnje CITROËN-a C3 – Pravila nagradnog natječaja

736x386_
Podjeli s prijateljem


Pošalji

DOBITNICA NAGDRADNOG NATJEČAJA: VLATKA BLAGUS 

Posjetite nas u City Centru one West (1. kat ispred Zare) i sudjelujte u nagradnom natječaju: Osvojite 7 dana testne vožnje CITROËN-A C3

Sve što trebate napraviti je pravilno popuniti obrazac na promotivnom štandu na Expo-u Citroën C3 vozila u City Centru One West!

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

OSVOJITE 7 DANA TESTNE VOŽNJE CITROËN-A C3

Emil Frey Auto Centar d.o.o., Kovinska 5, 10 090 Zagreb

 1. Opće odredbe

Ovim dokumentom određuju se pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju

OSVOJITE 7 DANA TESTNE VOŽNJE CITROËN-A C3

(u nastavku: kreativni nagradni natječaj) koji organizira Emil Frey Auto Centar d.o.o.

(u nastavku: organizator).

Svrha kreativnog nagradnog natječaja je promocija proizvoda tvrtke Emil Frey Auto Centar d.o.o. Kreativni natječaj traje od 9.12.2019. do 7.1.2020. i objavljen je na WEB STRANICI: https://efac.hr/, Na FACEBOOK STRANICI: Emil Frey Auto Centar – Citroen , NA INSTAGRAM STRANICI: emilfrey_autocentar

Osoba koja ispunjava uvjete sudjelovanja može jednom sudjelovati u kreativnom nagradnom natječaju.

Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem prihvaća ova pravila kreativnog nagradnog natječaja i uvjete sudjelovanja u kreativnom nagradnom natječaju.

2. Nagrada

7 DANA TESTNE VOŽNJE u veljači 2020. modela C3

Nije moguća zamjena nagrada, isplata u novčanoj protuvrijednosti osvojene nagrade ni prijenos na treću osobu.

Žiri odabire dobitnika nagrade na temelju najkreativnijeg opisa izloženog Citroën-a C3 koji se ispunjava putem obrasca na promotivnom štandu organizatora na Expo-u Citroën C3 vozila u City Centru One West.

 3. Uvjeti sudjelovanja

Da bi sudjelovali u kreativnom nagradnom natječaju, korisnici moraju ispuniti uvjete:

  1. Osoba mora biti punoljetna s navršenom 21 godinom života
  2. Osoba mora biti hrvatski državljanin
  3. Osoba mora imati valjanu vozačku dozvolu kategorije B
  4. Osoba mora pravilno popuniti obrazac na promotivnom štandu organizatora na Expo-u Citroën C3 vozila u City Centru One West na adresi Jankomir 33, 10 000 Zagreb u razdoblju od 9.12.2019 – 7.1.2020

4. Odabir, objava i obavještavanje nagrađenih

Najkreativniji opis odabrat će žiri u ime Organizatora. U obzir dolaze svi sudionici koji nisu zadnjih šest mjeseci osvojili nagradu organizatora i koji su ispunili uvjete kreativnog nagradnog natječaja. Organizator će objaviti pobjednika u komentaru ispod ove objave 20. siječnja 2020. Organizator će kontaktirati dobitnika telefonski i/ili putem e-maila te utanačiti datum vožnje i ostale proceduralne stavke.

U slučaju da osobni podaci dobitnika na promotivnom letku nisu potpuni i točni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu. U slučaju da dobitnici ne ispunjavaju sve uvjete sudjelovanja ovog nagradnog natječaja, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

 5. Završne odredbe

U kreativnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposleni u tvrtki organizatora, zaposleni u tvrtkama koje na bilo koji način sudjeluju u izvedbi nagradnog natječaja ili su na bilo koji način povezani s poslovanjem organizatora, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Sudionici kreativnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u kreativnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).

Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u kreativnom natječaju.

Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.