NOVOSTI I AKCIJE

Dani otvorenih vrata – Citroen C5 Aircross SUV

C5 Aircross Emil Frey Auto Centar
Podjeli s prijateljem


Pošalji

Pozivamo Vas na Dane otvorenih vrata u Emil Frey Auto Centar na promociju novog modela
C5 Aircross – SUV visoke klase.
Posjetite nas 14.,15. i 16. 03. u Citroen salonu na adresi Kovinska 2 u Zagrebu. Uz predstavljanje novog C5 Aircross SUV modela, nudimo vam i ostale Citroen modele po posebnim pogodnostima.

 

Ponuda vozila

CITROËN Novi C5 Aircross SUV – Već od 292 € mjesečno PDV-om*

CITROEN predstavlja novi SUV C5 Aircross, 100% SUV u karoseriji s velikim kotačima, robustan i mišičav dizajn i visoko odstojanje od tla, a 100% Citroën u svojoj osobnosti, dizajnu i širokom rasponu mogućnosti prilagodbe…
image
Saznajte više

 

CITROËN C-Elysée – Već od 148 € mjesečno s PDV-om*

S gotovo 400.000 prodanih primjeraka (od lansiranja krajem 2012. godine), Citroën C-Elysée je komercijalni uspjeh, ali također i sportski sa 3 svjetska FIA WTCC naslova prvaka u kategoriji konstruktora.
Dizajn, udobnost, stav, tehnologije… Upoznajte limuzinu CITROËN nove generacije…

image2

Saznajte više

 

CITROËN C3 Aircross SUV – Već od 177 € mjesečno s PDV-om*

Inspiriran konceptom C-Aircross lansiran početkom 2017, Novi Citroën C3 AIRCROSS nastavlja SUV ofanzivu marke i prirodno nameće svoju razliku: jedinstveni stil koji kombinira robusnost i jedinstvenost, u skladu sa DNK marke CITROËN i temelja SUV svijeta…

image2

Saznajte više

 

CITROËN C4 Cactus – Već od 186 € mjesečno s PDV-om*

Citroën predstavlja novi C4 Cactus, svoju novu kompaktnu limuzinu. Duboka promjena za C4 Cactus koja prihvaća karakteristike svog segmenta u smislu tehnologija i motora, dok se razlikuje po svojoj jedinstvenosti i udobnosti.
Opremljen ovjesom s naprednim sustavom hidrauličnih graničnika i poboljšanom udobnošću, novi C4 Cactus je limuzina visoke udobnosti.

image2

Saznajte više


Cijena uključuje PDV i PPMV. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.
Slike vozila su simbolične.