NOVOSTI I AKCIJE

Laka Gospodarska vozila – Odgovor na sve vaše potrebe

laka gospodarska-mala (2)
Podjeli s prijateljem


Pošalji

CITROËN je jedan od glavnih aktera na tržištu lakih gospodarskih vozila kako na europskom, tako i na hrvatskom tržištu. Odlični prodajni rezultati rezultat su kvalitete vozila, optimalnog odnosa cijene i opreme, široke game modela, niskih troškova korištenja vozila, atraktivnih ponuda financiranja prilagođenih malim, srednjim i velikim tvrtkama.

CITROËN BERLINGO FURGON dostupan je s jednim ili dvoja bočna klizna vrata kako bi vam olakšao utovar. Još uvijek dostupan u dvjema različitim duljinama, L1 (iskoristivi obujam do 3,7 m3) i L2 (do 4,1 m3), Berlingo Furgon nudi vam optimalnu tovarnu površinu zahvaljujući pametno osmišljenom pristupu: široka klizna bočna vrata i asimetrična stražnja vrata (otvaraju se pod kutom od 180°).

 

Posebna ponuda Citroën FINANCIRANJA
Citroën FINANCIRANJE PLUS posebna je ponuda financiranja za pravne osobe, male obrtnike i samostalne djelatnosti. Odabirom Citroën FINANCIRANJA PLUS za kupnju novog Citroëna Berlingo ostvarujete dodatni popust od 4.500 Kn s PDV-om!

Učinkovita arhitektura vozila Citroën Jumpy Furgon se prilagođava svim vašim potrebama kada je riječ o funkcionalnosti, praktičnosti i ergonomiji. Njegova modularna koncepcija omogućuje dvije dimenzije međuosovinskog razmaka (2,92 m i 3,27m) i dvije dimenzije stražnjeg previjesa (0,80 m i 1,15 m) koje se kombiniraju sa 3 dužine.

Posebna ponuda Citroën FINANCIRANJA
Citroën FINANCIRANJE PLUS posebna je ponuda financiranja za pravne osobe, male obrtnike i samostalne djelatnosti. Odabirom Citroën FINANCIRANJA PLUS za kupnju novog Citroëna Jumpy ostvarujete dodatni popust od 6.500 Kn s PDV-om !

Citroën Jumper frugon ima sve da vas zavede: tehnološke performanse, karakteristično unutarnje uređenje, elegantan dizajn i kvalitetnu opremu. Primaran mu je cilj biti praktično i robusno gospodarsko vozilo.

Posebna ponuda Citroën FINANCIRANJA
Citroën FINANCIRANJE PLUS posebna je ponuda financiranja za pravne osobe, male obrtnike i samostalne djelatnosti. Odabirom Citroën FINANCIRANJA PLUS za kupnju novog Citroëna Jumper ostvarujete dodatni popust od 7.500 Kn s PDV-om !

CITROËN C3 ENTREPRISE je poznat po svojem inovativnim karakteru i snažnoj osobnosti. Svjetlosni potpis s LED svjetlima za dnevnu vožnju*, stražnjim svjetlima s 3D efektom, velikim kotačima i jedinstvenim stilom energičnog stava i samouvjerenosti. Suvremen i atraktivan, CITROËN C3 ENTREPRISE je dizajniran kao mjesto mira i udobnosti. Ispunjen mekanim i toplim materijalima on nudi neusporediv komfor vožnje i odličnu zvučnu izolaciju.