NOVOSTI I AKCIJE

NOVI CITROËN C4 CACTUS, LIMUZINA IZNIMNE UDOBNOSTI STIGLA NA HRVATSKO TRŽIŠTE

CL 17.073.003
Podjeli s prijateljem


Pošalji

Citroën je započeo s prodajom iznimno udobne limuzine, novog C4 Cactus od svibnja 2018. On donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. U unutrašnjosti novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište. Programom Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) kojima se uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedala Advanced Comfort. Novi C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću postaje iznimno udobna limuzina. U ponudi je s tri razine opremljenosti: Live, Feel i Shine te s cijenom već od 110.900 kn.

Nakon lansiranja Citroën C3 u 2017., te SUV ofenzive početkom 2018. sa C3 Aircross, Citroën zakoračuje u novu fazu u razvoju strategije svojih proizvoda te i dalje iznenađuje i predstavlja svoju novu limuzinu: novi C4 Cactus. On donosi dašak svježine u segment limuzina spojem jedinstvenog karaktera vozila C4 Cactus i udobnosti u skladu s odlikama modela C4. Jača svoj status i ispunjava nezaobilazna obilježja segmenta s 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za povezivostmotor snage do 130 KS i upečatljiv stil.

Novi C4 Cactus moderan je i istaknutog dizajna te u unutrašnjosti nudi jedinstveno iskustvo u pogledu ugodnosti. U tu je svrhu Citroën crpio nadahnuće iz svojeg tehnološkog nasljeđa povezanog s hidrauličkim ovjesima. Novi izraz tehnologije radi što veće pristupačnosti. Stoga novi C4 Cactus u Europiu vodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) i prvi put u svijetu sjedala Advanced Comfort, koja pružaju jedinstvenu udobnost sjedenja i vožnje. Novi C4 Cactus donosi dašak svježine i originalnosti u segmentu kompaktnih limuzina.

„Ciljmarke CITROËN je biti vodeća marka u pogledu udobnosti. Kao proizvođač sa širokom gamom modela, želimo najvećem broju kupaca pružiti tu jedinstvenu udobnost. Uz novu limuzinu C4 Cactus i uvođenje ovjesa s progresivnim hidrauličnim graničnicima™, nudimo originalnu kompaktnu limuzinu koja ide u korak s vremenom.” Linda Jackson, generalna direktorica marke CITROËN

NOVA LIMUZINA CITROËN C4 CACTUS

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Dužina : 4,17 m

Širina : 1,71 m

Visina : 1,48 m

Međuosovinskirazmak : 2,60 m

Volumen prtljažnika : 358 L