NOVOSTI I AKCIJE

Božićni poklon – Pravila nagradnog natječaja

736x386
Podjeli s prijateljem


Pošalji

Dobitnici Nagradnog Natječaja Božićni poklon su: 

Facebook – Marjan Horvat i Veronika Odobašić

Instagram – mateova.mama

Čestitamo!

Emil Frey Auto Centar Vas daruje!

Sudjelujte u Social Media nagradnom natječaju Božićni poklon i osvojite:

3x poklon paket: Minijtura CITROËN C5 AIRCROSS; CITROËN privjesak za ključeve; Vrsna tubu čokolada

Sve što trebate napraviti je napisati u kometar na sliku koja komunicira ovaj naradni natječaj (kliknite na: Facebook -> Emil Frey Auto Centar – Citroen; Instagram -> emilfrey_autocentar) gdje bi i sa kojim Citroën modelom otputovao/la na Božićno putovanje, označiti dvije osobe u isti kometar s kojima bi otputovao/la na to putovanje te napisati zašto baš s njima. 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

EMIL FREY AUTO CENTAR BOŽIĆNI POKLON

Emil Frey Auto Centar d.o.o., Kovinska 5, 10 090 Zagreb

 1. Opće odredbe

Ovim dokumentom određuju se pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju

BOŽIĆNI POKLON

 (u nastavku: kreativni nagradni natječaj) koji organizira Emil Frey Auto Centar d.o.o.

(u nastavku: organizator).

Svrha kreativnog natječaja je promocija tvrtke Emil Frey Auto Centar d.o.o. na društvenim mrežama. Kreativni nagradni natječaj traje od 9.12.2019. do 7.1.2020. i objavljen je na WEB STRANICI: https://efac.hr/, Na FACEBOOK STRANICI: Emil Frey Auto Centar – Citroen , NA INSTAGRAM STRANICI: emilfrey_autocentar

Osoba koja ispunjava uvjete sudjelovanja može jednom sudjelovati u kreativnom nagradnom natječaju.

Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem prihvaća ova pravila kreativnog nagradnog natječaja i uvjete sudjelovanja u kreativnom nagradnom natječaju.

Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem prihvaća da ga se kontaktira putem Facebook ili Instagram poruke.

Svi podaci koje sudionik ustupi organizatoru putem Facebook ili Instagram poruke će se koristiti isključivo u svrhu dostave poklon paketa dobitnicima nagrade.

2. Nagrada

3 X Poklon paket koji se sastoji od: tube sa čokoladama proizvođača Vrsna d.o.o., Citroën privjeska i Citroën C5 Aircross mini figurice.

Nije moguća zamjena nagrada, isplata u novčanoj protuvrijednosti osvojene nagrade ni prijenos na treću osobu.

 3. Uvjeti sudjelovanja

Da bi sudjelovali u kreativnom nagradnom natječaju, korisnici moraju ispuniti uvjete:

  1. Osoba mora biti hrvatski državljanin
  2. Osoba mora biti punoljetna s navršenih 18 godina života
  3. Osoba mora napisati u komentar na sliku koja komunicira ovaj kreativni nagradni natječaj gdje bi i sa kojim Citroën modelom otputovao/la na Božićno putovanje, označiti dvije osobe u isti komentar s kojima bi otputovao/la na to putovanje i napisati zašto baš s njima.

4. Odabir, objava i obavještavanje nagrađenih

Najkreativnija tri odgovora odabrat će žiri u ime Organizatora. U obzir dolaze svi sudionici koji nisu zadnjih šest mjeseci osvojili nagradnu organizatora i koji su ispunili uvjete kreativnog nagradnog natječaja. Organizator kreativnog nagradnog natječaja će objaviti pobjednike 10. siječnja 2020., objavom na društvenim platformama Facebook i Instagram. Organizator će kontaktirati dobitnike putem Facebook ili Instagram poruke te utanačiti ostale proceduralne stavke vezane uz dostavu paketa dobitnicima.

U slučaju da dobitnici ne odgovore na Facebook ili Instagram poruke u roku od 7 dana nakon objave dobitnika, i/ili nisu suglasni ustupiti podatke potrebne za dostavu poklon paketa, organizator može odbiti dodijeliti nagradu. U slučaju da dobitnici ne ispunjavaju sve uvjete sudjelovanja ovog nagradnog natječaja, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

 5. Završne odredbe

U kreativnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposleni u tvrtki organizatora, zaposleni u tvrtkama koje na bilo koji način sudjeluju u izvedbi nagradnog natječaja ili su na bilo koji način povezani s poslovanjem organizatora, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Sudionici kreativnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u kreativnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja).

Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u kreativnom natječaju.

 Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.