NOVOSTI I AKCIJE

PREDSTAVLJAMO CITROËN C4 CACTUS

William CROZES @ PLANIMONTEUR
Podjeli s prijateljem


Pošalji

Kompaktnost i prostranost u fluidnom dizajnu

Novi C4 Cactus donosi dašak svježine u segmentu limuzina spojem jedinstvenoga karaktera vozila C4 Cactus i udobnosti u skladu s odlikama modela C4

 Novi C4 Cactus donosi novi istančani dizajn elemenata Airbump, koji su smješteni na donji dio karoserije kako bi se prilagodili stilu limuzine i istodobno jamčili stalnu zaštitu karoserije. U unutrašnjosti funkcionalna, pročišćena i jednostavna kabina na prvi pogled ostavlja dojam mirnoće. Nudi se čak pet mogućnosti uređenja koje donose svjetlost, mekoću i profinjenost.

Uz sve elemente programa Citroën Advanced Comfort, novi C4 Cactus u Europi prvi put uvodi tehnološka ostvarenja kako bi osigurao suvremenu i sveobuhvatnu udobnost. Stoga nudi izvanrednu udobnost u vožnji time što prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim graničnicima (Progressive HydraulicCushions – PHC), kojima se prigušuju neravnine na kolniku, tako da imate dojam kao da putujete na letećem tepihu. Prvi put u svijetu raspolaže i novim sjedalima Advanced Comfort, u koja se putnici mogu udobno smjestiti, a u prvom je planu pravilan i udoban način sjedenja. Novi C4 Cactus donosi sasvim novu generaciju zvučne izolacije i svakodnevne opreme. Putnici u njemu mogu putovati jednostavno i opušteno uz 12 sustava za pomoć u vožnji te tri tehnologije za povezivost. Njegovi snažni i učinkoviti motori pridonose ugodnom i bezbrižnom doživljaju za upravljačem novog C4 Cactus, a zahvaljujući domišljatoj konstrukciji i rasterećenoj armaturnoj ploči, prednja sjedala su straga udubljena, što omogućuje da se oslobodi prostor za koljena i putuje udobno. Zračni jastuk na krovu (AirbaginRoof) omogućuje više prostora za noge za suvozača, dok putnici koji se voze straga svoja stopala mogu staviti ispod prednjih sjedala. Prtljažnik je vrlo praktičan zbog svog kockastog oblika, što značajno olakšava utovar svih predmeta, a sklopiva stražnja klupa u omjeru 1/3-2/3 nudi obujam od 358 litara, koji se može povećati na 1170 litara.

Gama motora široka je i savršeno prilagođena kako bi osigurala svakodnevnu vožnju gradom, izlete vikendom ili putovanja na daleka odredišta.

Novi C4 Cactus dolazi s trocilindarskim benzinskim motorima PureTech, opremljenima najnovijim tehnologijama koje omogućuju reaktivnost i umjerenu potrošnju i emisije te s dizelskim motorima BlueHDi, koji putnicima pružaju užitak u vožnji, ekonomičnost i brigu o okolišu.

Ovog moderno opremljenog limenog ljubimca možete pogledati i prijaviti se na besplatnu test vožnju uz pratnju naših iskusnih prodajnih savjetnika u Emil Frey Auto Centru u Kovinskoj 2 na Jankomiru  i Savskoj cesti 41 u Zagrebu.